top of page

Tarieven en voorwaarden

Your sunny side up is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereninging van Hypnotherapeuten (NBVH)

Intakegesprek (1,5 uur)

105 euro

 

Sessie (75 minuten)

105 euro

 

Na afloop van het consult kan je betalen met Tikkie of contant en ontvang je na afloop de factuur per mail.

Hypnotherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed vanuit het aanvullend pakket. Bekijk de voorwaarden van jouw zorgverzekering om te weten of de therapie wordt vergoed via de link www.zorgwijzer.nl

Een doorverwijzing van de (huis)arts is niet nodig.

Afspraken worden telefonisch gemaakt en bevestigd per e-mail.

Als je een afspraak wil verzetten of afzeggen dient dit altijd telefonisch of via Whatsapp gedaan te worden en minstens 36 uur van tevoren, zo niet worden de kosten in rekening gebracht.

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden

 

Klik hier voor de privacyverklaring

Klachten

Als lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor hypnotherapeuten (NBVH) is deze praktijk verbonden aan een beroepscode, kwaliteitswaarborg en bijscholingsverplichting. De praktijk is ook gebonden aan een klachtenregeling. De eerste stap bij een klacht is om die te bespreken met de therapeut. Als je er samen niet uitkomt, dan is het mogelijk een beroep te doen op de klachtenfuntionaris van de NBVH, waarbij in het uiterste geval een bindende uitspraak kan worden gedaan door de geschilleninstantie Stichting Complementaire en alternatieve Gezondheidzorg (SCAG), waarbij de praktijk is aangesloten.

Daarnaast staat de praktijk ingeschreven bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ), een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert. RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraar en cliënten. Beroepsbeoefenaren die ingeschreven zijn in het RBCZ-register zijn onderhevig aan het tuchtrecht dat verzorgd wordt door de Stichting Tuchtrecht Beroepen Natuurlijke Gezondheidszorg (TCZ).

 

NBVH  registratienummer: 19018

RBCZ   licentienummer: 220213R

De praktijk staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (inschrijfnummer 80680836)

bottom of page